workshops - schilderles - kunst
 
   Lesrooster
 


 
 
 

 

 
 
 
Lesrooster van Vrolijk AtteljeeOp de Vrolijk Atteljee Facebookpagina vindt u het foto-album cursistenkunst waar u kunt zien wat voor mooie kunstwerken er zo al gemaakt worden in ons Atteljee!

Schilderles volwassenen

Schilderlessen bij Vrolijk Atteljee zijn heel toegankelijk, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. De cursisten bepalen zelf wat ze willen maken, maar worden uiteraard ook bijgestaan in hun keuze. Er wordt gekeken welke stijl en techniek bij je past. Hierin is alles mogelijk. Van acryl, olieverf, mixed media of  aquarel. Van het schilderen op hout, canvas of andere ondergronden. Hierdoor krijg je een grote diversiteit van kunstwerken die gemaakt worden tijdens de lessen. En dat inspireert elkaar weer.
Er wordt gewerkt met een 5-strippenkaart, kosten €80, die alleen afgeschreven wordt bij aanwezigheid. In het lesgeld zit alle materiaal (excl. ondergrond) en koffie/thee/koek inbegrepen. Indien u toch liever uw eigen materiaal meebrengt dan kost een strippenkaart €60.
Doeken en overig materiaal kunnen worden afgenomen in de winkel. Er zijn verfdoeken in alle prijsklassen en maten.
Jouw werk mag in het Atteljee blijven totdat het klaar is. Hierdoor hoef je nooit met materiaal en werk onderweg.

Schilderen heeft een geweldig effect op mensen. Het geeft rust, ontspanning, maar zeker ook een heel goed gevoel als je trots kan zijn op je eigen werk.

Schilderervaring niet vereist!

Bij afwezigheid graag van tevoren afzeggen.


Aanmelden per email: info@vrolijkatteljee.nl
of tel: 06-15000852

 

 
 

 

  

Prikbord